Арт Ателие „Седем чудеса”

АРТ АТЕЛИЕ/кв.Изток, ул.“Лом“№ 20/

ВСЯКА СЪБОТА ОТ 13:00 ч. ДО 15:00 ч.

Арт Ателие „Седем чудеса” – това е света на творчество, ярки цветове и вдъхновение. Ние каним децата на обучение по хореография, изобразително и приложно изкуство. Под ръководство на опитни педагози ние ще намерим път към творческото развитие на всяко едно дете.

Говорейки за нашите цели и задачи, дължим да отбележим, че заниманията в Арт Ателие „Седем чудеса” са винаги удоволствие! Ние учим децата да обичат себе си и заобикалящия ги свят с помощта на творчеството.

За нас е важно естественото развитие, в което няма изисквания и разпоредби, защото всяко дете е талантлива, индивидуална и неповторима личност. Няма некрасиво нарисувани картини, несполучливи движения, защото всичко което прави едно дете е безценно!

В момента в който нещо не се получава, нашите педагози винаги ще помогнат, ще обяснят, ще поддържат и ще насочат децата.

Нашите врати винаги са отворени за тези, които искат да се развиват, да се осъвършенстват, да откриват нови таланти и да успяват!

 

„Денс-фитнес“

Целта на заниманията в този курс:

– развитие на пластичността

– музикалност

– формиране на гъвковостта на ставите

– правилна стойка

По време на уроците ще се изучават следните танцови стилове: джаз-модерн, характерни танци, хип-хоп, естрадни танци, народни танци. В денс-фитнеса също така се включват стрейчинг и уроци по партерна гимнастика.

 

Изо-студио

Заниманието с изобразително изкуство в детската възраст е най- добрият начин за развитие на творческите спопобности на детето. В изо-студията ще помогнем на детето Ви да се докосне до света, изпълнен с неповторимата красота на формите и цветовете, да усети уникалното във всичко, което го заобикаля и да сформира чувство за прекрасното за цял живот. Вкус, хармония, способност към художествено-образно мислене, координация на движенията, дребна моторика – всичко това се постига чрез занимания в изо-студията.

 

 

СЪБОТНИ ЗАНИМАНИЯ

Направление Времетраене Едно занимание
Денс-фитнес 60 мин. 4 лв.
Изо-студио 60-80 мин. 6 лв.
Денс-фитнес + Изо-студио 120 мин. 9 лв.

 

EmailСподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *